NetSolid Sights BV - Adri Hessels

2021 wordt een mooi jaar voor NetSolid Sights B.V.

Het is alweer bijna 2021. En wat was 2020 een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. Wereldwijd is iedereen geconfronteerd met de Corona Pandemie en is er veel persoonlijk leed. De maatregelen om besmetting te voorkomen die zijn genomen heeft geleid tot vereenzaming van veel mensen. Terwijl iedereen in deze tijden juist zo graag zijn of haar naasten in de armen neemt. Maar er gloort hoop aan de horizon en hopen dat het vaccin aan de verwachting voldoet. 

Splitsing NetSolid ICT & Internetdiensten

Voor mij is er ook veel veranderd afgelopen jaar. Op de crossroad heb ik besloten om alle website gerelateerde diensten voort te zetten onder de nieuwe organisatie "NetSolid Sights B.V." Daarbij zijn zo goed als alle klanten over gegaan van NetSolid ICT & Internetdiensten naar NetSolid Sights B.V. Een nieuwe BV en volledig onder mijn beheer. De samenwerking met mijn oude compagnons Robert Heidema en Ruben Soeterman blijft en beschik ik over netwerk van PHP programmeurs waar ik op kan bouwen.

Alle diensten

De eerste 2 maanden zijn prima verlopen en alle diensten worden zonder problemen voortgezet. Alle diensten draaien zoals vanouds door, In de komende periode zal er ook steeds meer de publiciteit gezocht worden zodat meer mensen NetSolid Sights weten te vinden. Voor zowel de website ontwikkeling en beheer maar ook webhosting en en domeinregistraties, voor Microsoft 365 Office licenties, ICT ondersteuning, VOIP telefonie en ook het leveren van datalijnen (VDSL/Fiber). Kortom net zo breed als voorheen. 

Ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer persoonlijk kunnen spreken en wij hiermee onze vertrouwen in de toekomst kunnen verstevigen. 

Adri Hessels

NetSolid Sights B.V. gaat door met Website ontwikkeling

NetSolid Sights maakt een doorstart in website ontwikkeling

Met ingang van 1 november heeft NetSolid haar activiteiten gesplitst

NetSolid ICT & Clouddiensten is medio 2009 opgericht door Adri Hessels, Robert Heidema en Ruben Soeterman. Als experts op het gebied van Websites, ICT en Clouddiensten heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt in (te) veel verschillende diensten. Als gevolg hiervan hebben wij besloten om onze activiteiten op te splitsen in twee bedrijven. Dit betekent geen einde van de samenwerking maar een nieuwe start waarbij de twee bedrijven zich meer kunnen gaan richten op hun vakgebied en u nog beter van dienst kunnen zijn.