Updaten - altijd veilig

Updaten - altijd veilig


Uw CMS en hostingsoftware up-to-date?

Je wachtwoord verzwakt snel

Sinds jaar en dag bieden wij updatebeheer aan voor onze klanten aan. Deze service is zelfs verplichte kost geworden. ZO houden wij de software altijd up-to-date en worden er nieuwe functies toegevoegd. Zo houden wij uw website veilig.
Nieuws
18 March 2022
Adri Hessels
Updaten - altijd veilig

Iedereen krijgt er mee te maken UPDATES! En blijkbaar vindt iedereen het altijd lastig omdat het niet uitkomt of gewoonweg zich er niet bewust van is. Toch is het noodzakelijk dat all software up-to-date is. 

Dit geldt voor een Windows pc, een Apple MacBook, een smartphone maar ook voor een website. Niet alleen beschik je na een update over de nieuwste functies van de software maar het blijft ook veilig. Een update bevat altijd bugfixes van vulnarebilities - nieuw gevonden lekken in het software - en worden zo verholpen. 

Service

Voor websites geldt dit ook en de software moet altijd up-to-date zijn. Gelukkig bieden wij deze service en nemen die zorgen voor jou uit handen. Tevens monitoren wij of men toch gepoogd heeft om oneigenlijk toegang tot jouw website te krijgen. En dat zijn veel poging per dag voor ELKE website. 

Content Management Systeem (CMS)

Of het nu Joomla, Wordpress, Expression Engine is, met de regelmaat van de klok brengt men updates en upgrades uit. Dit geldt ook voor de hostingsoftware van elke  server in het datacenter en ook dit werkt weer op software die regelmatig wordt geupdate. Zoals een databaseserver, apache software en PHP.

Vragen, neem contact op

NetSolid Sights

© NetSolid Sights
Morsestraat 11 Tiel - All rights reserved.

Social